Δήμος Χαλκηδόνος


Έγκριση 3 προτάσεων Π/Υ 1.031.800€: Α) Αναπλάσεις-ασφαλτοστρώσεις επεκτάσεων Β) Ανάδειξη ιστορικού-πολιτιστικού συγκριτικού πλεονεκτήματος (brand name)

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι, στο πλαίσιο της ανοικτής πρόσκλησης του προγράμματος CLLD/LEADER, οι τρεις προτάσεις που υπέβαλλε ο Δήμος Χαλκηδόνος το 2018 εγκρίθηκαν επιτυχώς 다운로드. Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν:
1.Aνάπλαση και ασφαλτόστρωση σε οδούς της επέκτασης των οικισμών Αγίου Αθανασίου, Γέφυρας και Χαλκηδόνος, Π/Υ 500.000 ευρώ
2.Ανάπλαση, κατασκευή ομβρίων και ασφαλτόστρωση σε οδούς της επέκτασης Κουφαλίων, Π/Υ 500.000 ευρώ
Τα έργα (κρασπεδώσεις, αγωγοί ομβρίων, διαμορφώσεις οδών για εύκολη μετακίνηση) θα βελτιώσουν σημαντικά την αναπτυξιακή εκκίνηση των περιοχών αυτών, καθιστώντας τες πιο ελκυστικές ως τόπο διαμονής, αφού δεν έχουν αστικοποιηθεί ακόμη 다운로드. Στόχος της Διοίκησης ήταν και παραμένει η δημιουργία υποδομών που θα μείνουν στο χρόνο, ενώ θα αποτελέσουν έναυσμα για βελτίωση της αναπτυξιακής πορείας των περιοχών του Δήμου Χαλκηδόνος, μελλοντικά 스톰송 다운로드.

3 다운로드. Δημιουργία/έκδοση ιστορικού έργου: Δήμος Χαλκηδόνος – όψεις της ιστορίας και του πολιτισμού, Π/Υ 31.800 ευρώ
Όπου θα γίνει πλήρης αποτύπωση και καταγραφή όλων των ιστορικών, αρχαιολογικών και πολιτιστικών στοιχείων του Δήμου μας 다운로드. Η ανάδειξη της ταυτότητας του Δήμου Χαλκηδόνος ως brand name που ενσωματώνει όλα τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα (πολιτιστικά, περιβαλλοντικά, ιστορικά) αποτελεί κατευθυντήριο άξονα της Αναπτυξιακής Στρατηγικής της Διοίκησης του Δήμου 마비노기 클라이언트. Η δημιουργία ενός τέτοιου συλλεκτικού έργου, αποτελεί μια πνευματική παρακαταθήκη προς τους νέους, τους δημότες μας αλλά και τους επισκέπτες 식샤를 합시다3 다운로드.

Συνεχίζουμε να αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που προκύπτει, έχοντας αρκετά μεγάλη ετοιμότητα σε ώριμες μελέτες παρά το ελάχιστο προσωπικό που διαθέτουμε λόγω συνταξιοδοτήσεων, μετατάξεων και αναστολής προσλήψεων 웅진북클럽 다운로드. Οι εντάξεις των προτάσεών μας συνεχίζουν με επιτυχία, ενώ ο Περιφερειακός μας Δήμος βρίσκεται στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά από άποψη νοικοκυρέματος, διεκδίκησης και απορρόφησης κονδυλίων”, τόνισε ο Δήμαρχος κ win8 pe download. Τσουκνιδάς.
“Αυτό σημαίνει ότι εφησυχαζόμαστε μόνο όταν δούμε αποτέλεσμα, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που δημιουργούνται ή προκύπτουν από την δαιδαλώδη κυρίως νομοθεσία 크롬으로 인터넷 동영상 다운로드. Όλες οι παλιές μελέτες επικαιροποιηθήκαν, ενώ δημιουργήθηκε μεγάλος αριθμός μελετών, όπου εντάχθηκαν στις προσκλήσεις που προέκυψαν, σε συνεργασία με έμπειρους εξωτερικούς συνεργάτες και στελέχη του Δήμου μας.”

Add a comment

You must be logged in to comment.