Δήμος Χαλκηδόνος


Ανακοίνωση-Ενημέρωση προς τους δυνητικά ωφελούμενους στο πλαίσιο της δράσης “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” έτους 2017-2018

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι φέτος η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης “Εναρμόνιση οικογενειακής και  επαγγελματικής ζωής” αρχίζει νωρίς τον Μάϊο με στόχο να ολοκληρωθεί με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων εντός του Ιουνίου, έτσι ώστε να έχουν το χρονικό περιθώριο οι ωφελούμενες να βρουν θέσεις για τα παιδιά τους  στους βρεφονηπιακούς σταθμούς που επιθυμούν 인생의 회전목마 다운로드.

Ενόψει της δημοσίευσης της νέας πρόσκλησης που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ εντός Μαΐου, οι αιτούσες που ενδιαφέρονται να λάβουν “αξία τοποθέτησης” (voucher) θα πρέπει:

  1. να έχουν υποβάλλει την φορολογική τους δήλωση έτους 2016 που αφορά στα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το έτος 2016 και να έχει εκδοθεί η πράξη προσδιορισμού του φόρου, προκειμένου να υπολογιστούν τα εισοδήματα,
  2. να γνωρίζο9υν το προσωπικό τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ και το ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση 다운로드.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη δράση θα περιγράφονται αναλυτικά στη πρόσκληση 스케치업 한글판 다운로드.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΔΩ

 

 

Add a comment

You must be logged in to comment.