Δήμος Χαλκηδόνος


Εισήγηση του Δημάρχου κ. Τσουκνιδά στο ΔΣ της 25ης/9/2017 για τον οικονομικό απολογισμό της Διοίκησης του Δήμου για τα έτη 2014-2016.

다운로드
“Συνοπτικός Οικονομικός Απολογισμός της Διοίκησης του Δήμου Χαλκηδόνος 2014-2016”
 
Στρατηγικός στόχος της Διοίκησης του Δήμου Χαλκηδόνος από την αρχή της θητείας της, είναι η προσπάθεια για μείωση των εξόδων, η προσπάθεια για αύξηση των τακτικών εσόδων και των έκτακτων επιχορηγήσεων, καθώς και η αναζήτηση νέων πηγών χρηματοδότησης για την εφαρμογή των προγραμματικών αναπτυξιακών σχεδίων του Δήμου 유투브 알툴바 다운로드.
 
Παρά το μειωμένο προσωπικό του Δήμου, αλλά και την μείωση δαπανών σε αναθέσεις μελετών σε εξωτερικούς εξειδικευμένους συνεργάτες, υπάρχει βελτίωση στη δυνατότητα αναζήτησης, εύρεσης και απορρόφησης νέων πηγών χρηματοδότησης κατά 45% (πχ αντιπλημμυρική θωράκιση, έργα αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού, συντήρηση κλειστών γυμναστηρίων και ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων, κοινωνική πολιτική κ.α.)
 
Με τη μείωση των εξόδων, την αύξηση των διαθέσιμων, την προσπάθεια τακτοποίησης κάθε διοικητικής και οικονομικής λειτουργίας, την διεκδίκηση και απορρόφηση άλλων πηγών χρηματοδότησης, πετυχαίνουμε μεγαλύτερη ευελιξία και δυνατότητα για υλοποίηση έργων σε όλο το Δήμο Χαλκηδόνος με ιδίους πόρους 다운로드.

Μπορείτε να δείτε την συνοπτική παρουσίαση για τον οικονομικό απολογισμό της Διοίκησης του Δήμου Χαλκηδόνος, εδώ: PresentationMayor

Add a comment

You must be logged in to comment.


Powered by infoδημ developed by morphix
WCAG 2.0 (Level AA)