Δήμος Χαλκηδόνος


Εορτασμός Εθνικής Αντίστασης 2015

Η Εθνική Αντίσταση εναντίον των στρατευμάτων κατοχής 1941-1944, υπήρξε έργο όλων των Ελλήνων που, με τις όποιες δυνάμεις τους, αντιτάχθηκαν στους κατακτητές και πολέμησαν για το πανάκριβο αγαθό της Ελευθερίας, ενάντια στον ναζισμό και στον φασισμό skul 데모.
Για να αποδοθεί έμπρακτα ένας ελάχιστος φόρος τιμής σε όλους εκείνους άνδρες, γυναίκες και παιδιά που αγωνίστηκαν, βασανίστηκαν ή έπεσαν ηρωικά προσφέροντας τα μέγιστα στον υπέρ πάντων αγώνα του λαού μας στα μαύρα χρόνια της κατοχής, θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο μας με κάθε επισημότητα οι παρακάτω εκδηλώσεις:
α 다운로드. Γενικός Σημαιοστολισμός από την ογδόη πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου της 22ας Νοεμβρίου 2015 텔레그램 pc 다운로드.
β. Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α. , καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ 다운로드. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 22ας Νοεμβρίου 2015.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015
-Ώρα 10.00 π.μ 다운로드. Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα της Δ.Κ.Χαλκηδόνας.
-Ώρα 11.00 π.μ 왕좌의게임 시즌8 5화 다운로드. Επιμνημόσυνη Δέηση και Κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης, τήρηση ενός (1) λεπτού σιγή, ανάκρουση Εθνικού Ύμνου 다운로드.

-Πέρας προσέλευσης επισήμων, ώρα 09:30 π.μ. Στην Δοξολογία και στις πανηγυρικές εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν οι Πολιτικές Αρχές, οι Διοικήσεις των Ν.Π.Δ.Δ., οι οργανώσεις, τα Σχολεία και όλοι οι κάτοικοι 전민기적 다운로드.
-Παρακαλείται ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Χαλκηδόνας να κοινοποιήσει το παρόν έγγραφο στα μέλη του τοπικού συμβουλίου της Δ.Κ.Χαλκηδόνας καθώς και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, διοικήσεις πολιτιστικών συλλόγων, Ν.Π.Δ.Δ., οργανώσεων, Σχολείων και σε όλους τους κατοίκους 다운로드.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ

Add a comment

You must be logged in to comment.