Δήμος Χαλκηδόνος


Ξεκινάει ο διαγωνισμός κατασκευής αντιπλημμυρικού έργου & κυκλικού κόμβου στην νότια είσοδο των Κουφαλίων του Δ. Χαλκηδόνος

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι, ο Δήμος Χαλκηδόνος προκηρύσσει, το προσεχές διάστημα, τον διαγωνισμό για την κατασκευή του αντιπλημμυρικού έργου στην νότια είσοδο των Κουφαλίων 산돌고딕 폰트 다운로드. Πρόκειται για την κατασκευή δίδυμου κιβωτοειδούς οχετού, ανύψωση του δρόμου κατά 1,70μ από την σημερινή του θέση, ενώ η συνεπαγόμενη τροποποίηση θα καταστήσει την σημερινή επικίνδυνη στροφή ασφαλέστερη 권나무. Τονίζεται ότι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τις θεομηνίες στην είσοδο των Κουφαλίων, θα επιλυθεί με την συγκεκριμένη παρέμβαση 다운로드.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Δήμο (233.000€) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (300.000€), μετά από αίτημα του Δημάρχου κ windows 10 update. Τσουκνιδά προς την ΠΚΜ και Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου το Νοέμβριο του 2017, ενώ αποτελεί τμήμα μεγαλύτερης μελέτης που αφορά στην διευθέτηση του ρέματος Προφήτη Ηλία (3.500.000€) 다운로드.

Επίσης, ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες για την προκήρυξη διαγωνισμού εκπόνησης μελετών κατασκευής κυκλικών κόμβων στις τέσσερις  εισόδους των Κουφαλίων 다운로드. Έτσι, αμέσως μετά το αντιπλημμυρικό έργο, θα ακολουθήσει η κατασκευή κυκλικού κόμβου (Roundabout) στο σημείο διασταύρωσης της Εθνικής Αντιστάσεως και της Περιφερειακής Οδού των Κουφαλίων 다운로드.

Με τα έργα αυτά θα αλλάξει άρδην τόσο η αισθητική εικόνα όσο και η κυκλοφοριακή διευθέτηση της νότιας εισόδου των Κουφαλίων, ενώ συνεχίζονται σταδιακά οι ενέργειες για αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου στο σύνολό του, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας 다운로드.

Add a comment

You must be logged in to comment.