Δήμος Χαλκηδόνος


Ξεκινάνε οι εργασίες επέκτασης του Φυσικού Αερίου σε περιοχές του Δήμου Χαλκηδόνος

Ξεκινούν από την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, τα έργα επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην ΔΚ Νέας Μεσήμβριας του Δήμου μας 다운로드.

Ουσιαστικά, αρχίζει η υλοποίηση της πρώτης φάσης επέκτασης του φυσικού αερίου σε περιοχές του Δήμου Χαλκηδόνος από την εταιρεία διανομής αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), όπως είχαμε δηλώσει σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας 바람난 가족.

Στις 13/9/2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Τοπικό Κατάστημα της Νέας Μεσήμβριας μεταξύ του Δημάρχου Χαλκηδόνος κ directx 11.2 다운로드. Τσουκνιδά και της εταιρείας ΕΔΑ ΘΕΣΣ, στην οποία παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Ν. Μεσήμβριας κ 위쳐3 확장팩 다운로드. Μασκαλίδης, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου κκ Καϊξής και Δελάκη-Μπουϊκίδου, ο Αντιδήμαρχος κ 다운로드. Μωυσίδης Βλαδίμηρος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Ξενίδης και Δεμερτζής.

Ο Δήμαρχος κ 모노드라마 mp3. Τσουκνιδάς, ανέφερε ότι ξεκινάει επιτέλους η υλοποίηση ενός αιτήματος πολλών ετών, για το οποίο πρέπει να συνδράμουν όλοι ώστε να πετύχει η εγκατάσταση αλλά και η επέκτασή του 다운로드. Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό, τόσο για την εξυπηρέτηση των κατοίκων όσο και για το περιβάλλον, ενώ στο σχεδιασμό της Διοίκησης είναι να υπάρχουν νέες επεκτάσεις αγωγών σε άλλες περιοχές του Δήμου Χαλκηδόνος, σύμφωνα πάντοτε με το ενδιαφέρον των δημοτών και τις αιτήσεις που κατατίθενται 다운로드. “Στην Νέα Μεσήμβρια συγκεκριμένα, το ενδιαφέρον των πολιτών είναι πολύ μεγάλο και η ευχάριστη είδηση που μας φέρνει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ σήμερα, δίνει μια νέα πνοή ανάπτυξης για τον τόπο και το Δήμο μας, την οποία πρέπει όλοι να διατηρήσουμε 방콕 지도. Σε συνδυασμό με τα έργα αποχέτευσης Ν. Μεσήμβριας-Βαθυλάκκου που θα ξεκινήσουν άμεσα, πιστεύουμε ότι η αναβάθμιση της περιοχής είναι δεδομένη ”, τόνισε ο κ 다운로드. Τσουκνιδάς.

Ο χάρτης του δικτύου της Α Φάσης υλοποίησης του έργου για τη Ν. Μεσήμβρια είναι:

Ανάλογα με τις αιτήσεις και το ενδιαφέρον των πολιτών, θα είναι δυνατή και η επέκταση του Δικτύου μελλοντικά, όπως έχει αναφερθεί κατά καιρούς, οι οποίες συνεχίζουν να κατατίθενται στο Κατάστημα της Νέας Μεσήμβριας. Υπενθυμίζεται ότι τα τέλη σύνδεσης είναι δωρεάν για τους καταναλωτές και η αίτηση δεν είναι δεσμευτική.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Add a comment

You must be logged in to comment.