Δήμος Χαλκηδόνος


Σε τροχιά ορθής εφαρμογής η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στο Δήμο Χαλκηδόνος

Μετά από 2 χρόνια έντονων πιέσεων, εγγράφων και συναντήσεων με όλους τους αρμόδιους φορείς και 10 χρόνια μετά του οράματος και των ενεργειών στον πρώην Δήμο Κουφαλίων, ένα έργο “πνοής” για τον Δήμο Χαλκηδόνος, αρχίζει να μπαίνει σε τροχιά ορθής εφαρμογής 다운로드.

Ο λόγος, η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στο Δήμο μας, προεκλογική δέσμευση της Διοίκησης, το οποίο θα ξεκινάει από την Αγχίαλο, τη Νέα Μεσήμβρια και το Ξηροχώρι και θα επεκτείνεται μέχρι και την έδρα του Δήμου, τα Κουφάλια 섀도우 파이트 다운로드.

Σε συνάντηση που είχε την Παρασκευή 7/10/2016 ο Δήμαρχος κ. Τσουκνιδάς με την Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020, ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ 다운로드. Τζιτζικώστα, η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου με την χρηματοδότηση να γίνεται από το νέο ΕΣΠΑ 다운로드.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί μια σημαντική προοπτική για το επενδυτικό πρόγραμμα ανάπτυξης του Δήμου μας, καθώς σε βάθος πενταετίας (υλοποίηση του έργου), θα μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο και να επωφεληθούν (εξοικονόμηση ενέργειας, αυξημένος βαθμός απόδοσης, προστασία του περιβάλλοντος σε σχέση με τα συμβατικά καύσιμα), τόσο οι δημότες, όσο και οι επιχειρήσεις που εδρεύουν σε περιοχές του Δήμου Χαλκηδόνος 다운로드.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

 

 

Add a comment

You must be logged in to comment.


Powered by infoδημ developed by morphix
WCAG 2.0 (Level AA)