Δήμος Χαλκηδόνος


Συνάντηση με θέμα την επέκταση του φυσικού αερίου στο Δήμο Χαλκηδόνος, είχε ο Δήμαρχος κ. Τσουκνιδάς

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14/2/2017 του Δημάρχου Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδά με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας διανομής αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας ΑΕ κ 다운로드. Μπακούρα και τον Διευθυντή Ανάπτυξης και νέων συνδέσεων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Στεργιόπουλο, με θέμα την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στις περιοχές του Δήμου μας 다운로드.

Πρόκειται για μια συνεργασία η οποία θα φέρει σημαντικά αναπτυξιακά και κοινωνικά ωφέλη στο Δήμο μας και προς αυτή την κατεύθυνση ο κ 다운로드. Τσουκνιδάς δήλωσε πως “είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και ικανοποιημένος που μετά από 12 περίπου χρόνια θα υλοποιηθεί το σχέδιο τροφοδότησης περιοχών του Δήμου Χαλκηδόνος 다운로드. Άμεσες ενέργειες πρέπει να γίνουν προκειμένου να επισπευθούν οι ενδιάμεσες διαδικασίες για το σκοπό αυτό” 날개셋 한글입력기.

“Με τη χρήση του συμπιεσμένου αερίου, ο Δήμος Χαλκηδόνος θα είναι ένας από τους πρώτους Δήμους στο Νομό Θεσσαλονίκης που θα τροφοδοτηθεί με φυσικό αέριο, θέτοντας σε πλήρη εφαρμογή τον αρχικό σχεδιασμό με δυνατότητες επέκτασης του δικτύου σε αρκετές φάσεις σε βάθος πενταετίας, σε αρκετά διαμερίσματα και εφόσον υπάρχουν ενδιαφερόμενοι”,δήλωσε ο κ 다운로드. Μπακούρας.

Ο Δήμαρχος κ. Τσουκνιδάς, τόνισε την ανάγκη άμεσης σύνδεσης των εταιρειών και βιομηχανιών στο Δήμο μας με το υφιστάμενο δίκτυο, καθώς και των βιοτεχνικών πάρκων Γέφυρας και Κουφαλίων, όπου διαπιστώνονται σημαντικές καταναλώσεις, ενώ επισήμανε την ανάγκη για άμεση επέκταση του δικτύου σε όλες τις περιοχές του Δήμου μας, από το Ξηροχώρι μέχρι το Λουδία 다운로드.
Ο κ. Μπακούρας, δήλωσε ότι “εντός του 2017 και αρχές του 2018, θα ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του φυσικού αερίου στην Αγχίαλο και την Νέα Μεσήμβρια, ενώ σε πρώτη φάση θα γίνει τροφοδοσία με εγκατάσταση τοπικού δικτύου με τη μέθοδο αποσυμπίεσης φυσικού αερίου στα Κουφάλια 다운로드. Σε επόμενες φάσεις, το δίκτυο θα επεκταθεί.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για όλους τους καταναλωτές που θα υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης με το δίκτυο και για όλες τις χρήσεις (οικιακή, βιοτεχνική-βιομηχανική, εμπορική, δημόσια-δημοτικά κτίρια) θα υπάρχει η προσφορά “ΕΚΠΤΩΣΗ 100% ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ” 다운로드.
Σε πρώτη φάση, οι αιτήσεις σύνδεσης των ενδιαφερόμενων δημοτών μας θα υποβάλλονται είτε στην ιστοσελίδα www.edathess.gr είτε στο Δημαρχείο Χαλκηδόνος στα Κουφάλια (προς διευκόλυνση των πολιτών), όπου θα διαβιβάζονται κατόπιν στη ΕΔΑ ΘΕΣΣ 다운로드.

Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, θα αρχίσει η υποβολή των ντίστοιχων αιτήσεων στα Δημοτικά Καταστήματα Αγίου Αθανασίου και Χαλκηδόνας, όπου θα ενημερωθείτε σύντομα με νέο δελτίου τύπου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

ΑΕΡΙΟ

Add a comment

You must be logged in to comment.