Δήμος Χαλκηδόνος


Τηλεματική – Τηλεϊατρική στο Δήμο Χαλκηδόνος – Εκδήλωση τη Δευτέρα 11/2/2019 στις 12μ για καινοτόμο διασυνοριακό έργο

Σας περιμένουμε όλους στην εναρκτήρια εκδήλωση του ευρωπαϊκού διασυνοριακού προγράμματος Interreg Ελλάδα – Βουλγαρία 2014 – 2020, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11/2/2019 και ώρα 12.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκηδόνος (ΚΑΠΗ Κουφαλίων, 1ος όροφος) 원랜디 8.5 다운로드.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ άλλων στο έργο προβλέπεται η αγορά κινητής μονάδας υγείας και η προμήθεια εξοπλισμού τηλεϊατρικής για σύνδεση με το Γ.Ν 다운로드. Παπαγεωργίου αλλά και λοιπού ιατρικού εξοπλισμού για δωρεάν εξετάσεις στους δημότες του Δήμου Χαλκηδόνος 다운로드.

Το έργο «Health Care Center», όπου εγκρίθηκε τελικώς το 2018, μετά από υποβολή συμμετοχής του Δήμου το 2016, περιλαμβάνει Δράσεις για:

– Την αναβάθμιση του εξοπλισμού των υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας, συμπεριλαμβανομένων και των υπηρεσιών επείγουσας ιατρικής φροντίδας σε Περιφερειακό Δήμο 다운로드.

– Την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ περιφερειακών και τοπικών φορέων υγείας, με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα φροντίδας υγείας 다운로드.

– Την ανάπτυξη κοινών διασυνοριακών σχεδίων και προγραμμάτων για την ανταλλαγή προσωπικού και πληροφοριών μεταξύ των δομών υγείας και επείγουσας ιατρικής φροντίδας στη διασυνοριακή περιοχή 다운로드.

Μέσω των Δράσεων θεωρείται πως θα διασφαλιστεί η αποτελεσματική εφαρμογή των πολιτικών προστασίας της δημόσιας υγείας στις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και της Επαρχίας του Μπλαγκόεβγκραντ, ώστε να επιτευχθούν στη διασυνοριακή περιοχή α) η ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών φροντίδας υγείας και πρόνοιας, β) η βελτίωση της προσβασιμότητας στις υπηρεσίες αυτές και γ) η πρόληψη κινδύνων υγείας, ιδίως των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης 다운로드.

Add a comment

You must be logged in to comment.


Powered by infoδημ developed by morphix
WCAG 2.0 (Level AA)