Δήμος Χαλκηδόνος


DHMARXOSΦίλες και Φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στη διαδικτυακή πύλη του Δήμου Χαλκηδόνος, η οποία αναβαθμίζεται συνεχώς δίνοντας έμφαση στην προώθηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και εξασφαλίζοντας έναν σύγχρονο και ψηφιακό Δήμο.

Σκοπός μας είναι η έγκαιρη και έγκυρη εξυπηρέτησή σας, η εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες του Δήμου μας και η άμεση πληροφόρηση για θέματα που απασχολούν το Δήμο, εσάς, αλλά και όσους επιλέξουν να επισκεφτούν την περιοχή μας. Στόχος μας, επίσης, είναι ο Δήμος Χαλκηδόνος να πρωτοπορεί και να καινοτομεί αξιοποιώντας κάθε δυνατό πόρο, καθώς και να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, αλλά και τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Για αυτό, παρέχονται καινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, δίνοντας τη δυνατότητα για αναφορά προβλημάτων, κατάθεση προτάσεων και πρωτοβουλιών σε πραγματικό χρόνο.

Στην πορεία αυτή, θέλουμε συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους όλους τους δημότες και όλες τις δημότισσες, ώστε να χαράζουμε μαζί μια ελπιδοφόρα προοπτική, έχοντας αμφίδρομη επικοινωνία και συνεργασία.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Add a comment

You must be logged in to comment.


Powered by infoδημ developed by morphix
WCAG 2.0 (Level AA)