Δήμος Χαλκηδόνος


Home Page

Σταύρος Αναγνωστόπουλος, Δήμαρχος Χαλκηδόνος

Αγαπητές φίλες και φίλοι επισκέπτες,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκηδόνος και σας προσκαλούμε μέσω αυτής, να γνωρίσετε τον τόπο μας, το φυσικό περιβάλλον, τα μνημεία, τον πολιτισμό, τις παραδόσεις μας gx works2 download.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής, ευελπιστούμε να καταστεί ένα καθημερινό χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των δημοτών, των κατοίκων και των φίλων επισκεπτών του Δήμου μας και να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας και αμφίδρομης πληροφόρησης για όλους τους πολίτες 다운로드.

Στόχος μας μέσω της σταδιακής αναβάθμισης των ηλεκτρονικών μας υπηρεσιών, η συνεχής ενημέρωση σας, η διαφανής λειτουργία και η δημιουργία ενός σύγχρονου και ψηφιακού Δήμου, που θα εξυπηρετεί τους δημότες του, όπου κι αν βρίσκονται 히어로 시즈 다운로드.

Φίλες και φίλοι

Με βαθιά συναίσθηση της πολιτικής και κοινωνικής μας ευθύνης, κάνουμε συνεχή προσπάθεια να υλοποιήσουμε το όραμά μας, να αναγεννήσουμε το Δήμο μας και να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του μέλλοντος 다운로드. Σε αυτόν τον αγώνα σας θέλουμε όλους αρωγούς και συμπαραστάτες, ώστε να αναδείξουμε αυτό τον Δήμο σε πρότυπο, σε μια οργανωμένη και σύγχρονη δομή, που θα λειτουργεί αποκλειστικά υπέρ του πολίτη 다운로드.

Καλή περιήγηση!

Σταύρος Αναγνωστόπουλος, Δήμαρχος Χαλκηδόνος


Πρόσφατα σχόλια

    Αρχείο

    
    Powered by infoδημ developed by morphix
    WCAG 2.0 (Level AA)